Metakognitiv coaching

Et forløb med personlig coaching kan flytte dig længere end du tror. Vi tilbyder coachingforløb til ledere, medarbejdere, selvstændige og atleter. Du bestemmer selv hvilke temaer, du ønsker at arbejde med. Kontakt os på tlf. 31 77 07 57, hvis du vil høre mere om mulighederne for et personligt coachingforløb til dig selv eller dine medarbejdere.
Bestil tid
Pris 1.500,- ex. moms.
Forløbstype Individuelt
Hvor? Fysisk/Online
Bestil tid

Hvad er coaching?

Coaching er en metode, der effektivt afdækker, hvorfor mennesker ikke opnår det, de ønsker – og hvad der skal til for at lykkes. Med coaching lærer du at bryde negative tanke- og handlemønstre, overvinde udfordringer og forhindringer og erstatte dem med nye og motiverende målsætninger.

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Det handler om at støtte og hjælpe mennesker til at indse deres eget potentiale og skabe det liv, de ønsker. Kort sagt kan coaching flytte mennesker og bruges til at opnå netop det, vi ønsker at opnå.

Hvad får du ud af personlig coaching hos os?

Personlig coaching med heypeople er personligt tilpasset dig og dine behov. Forløbet retter sig mod de specifikke områder, som du ønsker at forandre eller forbedre.

Et personligt coachingforløb hos heypeople er baseret på ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og metakognitiv terapi. Gennem forløbet øger du din viljestyrke og motivation og optimerer din præstationsevne. Du lærer effektiv selvledelse, og du lærer at forhindre forstyrrende tanker i at få overtaget. På den måde bliver du i stand til at handle mere fokuseret og målrettet.

 

Et coachingforløb i København eller online hos heypeople giver dig:

  • Indsigt i, hvordan du mest effektivt kommer fra komplekse problemstillinger til at implementere løsninger, der skaber resultater.
  • Værktøjer til at minimere den tid og energi, du bruger på overtænkning.
  • Træning i metoder, der gør dig i stand til at handle.
  • Evnen til at fokusere din opmærksomhed på vigtige opgaver og gøremål frem for bekymringer og tvivl, så du kan præstere på et højt niveau.
  • Redskaber til at afmontere uhensigtsmæssige tankevaner og arbejde koncentreret og fokuseret – uanset omstændighederne.
  • Øget nærvær og fokus.
  • Stærkere evner til at træffe beslutninger og tænke under pres.
  • Markant forbedret performance.

Du bestemmer selv hvilke temaer, du ønsker at arbejde med i forløbet. På den måde får du et personligt coachingforløb skræddersyet til netop dig og dine behov.

Coaching der giver holdbare resultater

Der findes ikke to identiske coachingforløb. Ethvert coachingforløb er tilpasset dig og dine behov. Forløbet retter sig mod de specifikke områder, hvor du ønsker en forandring eller forbedring.

Måske har du mest brug for at få styr på en stresset hverdag. Måske har du et ønske om, at forbedre din performance på en række specifikke parametre. Måske vil du gerne blive bedre til at præstere under pres. Afhængig af din målsætning sætter vi fokus på din personlige trivsel og/eller dine resultater.

Fælles for vores coachingforløb er, at de giver dig indsigt i generiske og banebrydende værktøjer til selv-ledelse. På den måde lærer du, hvordan du ved egen kraft og fokus kan forbedre din livskvalitet, undgå faldgruber som stress og samtidig nå dine mål.

Invester i din egen motiverende coach, som med fuld fokus på dig og din målsætning hjælper dig med at opnå holdbare resultater.

Individuel coaching kr. 1.100,- ex. moms.
Individuel coaching v. Carsten Juul & Sisse Find kr. 2.000,- ex. moms.

Send en uforpligtende forespørgsel