Mindfuldstændig Forhandling™

Uanset titel og funktion – så forhandler vi stort set alle hver eneste dag. Kun de færreste har dog indsigt i og er trænet i de virkemidler, der virkelig skaber resultater. På Mindfuldstændig Forhandling™ lærer du at forhandle professionelt, og du får afgørende indsigt i målrettet forhandlingspsykologi.
Pris Kr. 9.995,- ekskl. moms.
Varighed 2-dages kursus
Forløbstype Kursus
Mere information

Et unikt hybridkursus i forhandlingsteknik.

Adjungeret lektor i forhandling Mikkel Gudsøe og psykolog Sisse Find Nielsen udbyder nu for første gang dette unikke hybridkursus i forhandlingsteknik. Kom med og oplev hvordan deres respektive ekspertiser flettes sammen for at gøre dig endnu bedre i forhandlingssituationer.

Vi er alle forhandlere! Vi kommunikerer dagligt med andre med det formål, at få dem til at gøre eller ikke gøre noget bestemt. Forhandlinger kan handle om pris, kvalitet, arbejdsopgaver eller tvister – og vi forhandler både i professionelle og private relationer.

I en verden fuld af KPI’er og krav om resultatskabelse kan arbejdslivets daglige forhandlinger være en kilde til stor usikkerhed og føre til ineffektivitet, udskydelse eller bare middelmådige til dårlige resultater.

Mindfuldstændig Forhandling™ giver dig værktøjerne til at forberede og eksekvere en forhandling optimalt for at opnå det bedst muligt udbytte. Du lærer at tilgå en mental tilstand, hvor du trækker på dine personlige styrker og ikke spænder ben for dig selv med bekymringer og grublerier.

Professionel forberedelse af en forhandling lønner sig i bedre resultater – for alle parter. Det handler om at forstå forhandlingens mekanismer og på et psykologisk plan styre de uhensigtsmæssige tankeprocesser, der ellers kan komme i vejen.

På Mindfuldstændig Forhandling™ kurset ser vi på de psykologiske drivkræfter og præferencer hos dig som forhandler. Du lærer at performe optimalt, uanset om du er introvert eller ekstrovert.

Forhandling kan være angstfremkaldende, krævende og stressende, men med de værktøjer, du tilegner dig på kurset, lærer du at håndtere usikkerhed og at samarbejde med dine tanker og følelser.

Dermed bliver det spændende og sjovt at forhandle – også when the going gets tough!

Det får du på Mindfuldstændig Forhandling™

  • Overblik over klassiske, professionelle forhandlingsbegreber og deres indflydelse på dig selv og andre.
  • Konkrete værktøjer til at forberede og strukturere forhandlinger professionelt ­­– en slags manual, der skaber et solidt og skridsikkert udgangspunkt.
  • Metoder til at opnå optimal indflydelse på parterne, så de forbliver parter og ikke bliver ”modparter”.
  • Konkret og praktisk træning i forberedelse og eksekvering af forhandling – med anvendelse af gennemtestede cases.
  • Psykologisk indsigt i hjernens håndtering af negative tanker.
  • Følelsen af kontrol over bekymringer og grublerier.
  • Effektive øvelser til at håndtere overtænkning og tankespind, så fokus styrkes og ikke svækkes.
  • Metoder til at styrke dit sind og dit mindset med henblik på optimal performance i forhandlinger og andre pressede situationer.

Praktisk information

Målgruppe:
Advokater, jurister, konsulenter, revisorer, projektledere, ledere m.fl. Erhvervsfolk, der på vegne af sig selv, arbejdsgivere eller kunder dagligt forventes at skaffe resultater i en travl og presset hverdag.

Varighed:
TBA.

Pris:
9.995 kr. ekskl. moms

Undervisere:
Mikkel Gudsøe & Sisse Find Nielsen

Bemærk, at kurset kan tælle som obligatorisk efteruddannelse for advokater med 16 lektioner.

Dine kursusledere

Mikkel Gudsøe og Sisse Find Nielsen der begge er superspecialister i meditation underviser dig i 2 dage. På Mindfuldstændig Forhandling™ lærer du at forhandle professionelt, og du får afgørende indsigt i målrettet forhandlingspsykologi.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du spørgsmål til kurset – eller er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, forklarer dine muligheder og informerer om kommende kurser. Vi besvarer alle henvendelser hurtigt.