Tilbage

Anne Thingbak

Psykolog, heypeople

Anne er psykolog og konsulent hos heypeople. Hun er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet med et afsluttende forskningsprojekt om metakognitiv behandling af børn og unge. Anne tilbyder metakognitiv behandling af børn, unge og voksne. Læs mere om Anne nedenfor.

Bestil tid Ring 31 77 07 57

Anne Thingbak, psykolog hos heypeople

Anne er psykolog, cand. psych. og konsulent hos heypeople. Hun er en erfaren metakognitiv terapeut og tilbyder behandling af børn, unge og voksne med emotionelle lidelser så som stress, angst, depression, OCD og PTSD.

Anne er uddannet fra Aarhus Universitet og afsluttede sin uddannelse med et forskningsprojekt om metakognitiv behandling af børn og unge. I juni måned 2020 afslutter hun en 2-årige specialistuddannelse under Dr. Adrian Wells i Manchester, hvorefter hun kan kalde sig MCT-I Certificeret metakognitiv terapeut.

Anne var i 2017 med til at opstarte BørneAngstTelefonen hos Angstforeningen og har været tilknyttet forskning på både Trygfondens Børneforskningscenter på Aarhus Universitet og Center for Angst på Københavns Universitet.

Fun fact: Anne er tidligere elite badmintonspiller og svinger stadigvæk ketcheren flere aftener om ugen.

Send Anne en email