Tilbage

Celia Faliu

psykolog, heypeople

Celia er psykolog og konsulent hos heypeople. Hun stor erfaring med behandling af stress, angst, depression, OCD og andre psykiske udfordringer som eksempelvis selvværds- og søvnproblematikker. Celia tilbyder terapi til børn, unge og voksne. Læs mere om Celia nedenfor.

Bestil tid Ring 31 77 07 57

Celia Faliu, Psykolog, heypeople.

Celia er en særdeles erfaren metakognitiv terapeut. Som tidligere gruppeleder for Cektos psykologernes metakognitive gruppeforløb har hun stor erfaring med behandling af mange forskellige typer psykiske problemstillinger. Hun har særlig erfaring med behandling af stress, angst, depression, OCD og andre psykiske udfordringer som eksempelvis selvværds- og søvnproblematikker. Celia tilbyder terapi til børn, unge og voksne.

Celia er uddannet psykolog, cand.psych. på Københavns Universitet med speciale i metakognitiv terapi. Hun er aktuelt i gang med sin 2- årige specialistuddannelse i metakognitiv terapi ved Dr. Adrian Wells og Hans Nordahl.

Fun fact: Celia bor på en 550 m2 stor landbrugsejendom, som hun og manden Christian og deres lille søn bruger fritiden på at sætte i stand.

Send Celia en email