Tilbage

Sisse Find Nielsen

Psykolog & partner, heypeople.

Sisse er Co-founder og Partner i heypeople. Hun har specialiseret sig i metakognitiv gruppebehandling og mentaltræning. Sisse er en af landets første og mest erfarne metakognitive terapeuter. Læs mere om Sisse nedenfor.

Bestil tid Ring 31 77 07 57

Sisse Find Nielsen, co-founder & partner, Heypeople.

Sisse er en af landets mest erfarne metakognitive psykologer. Hun etablerede Danmarks første metakognitive grupper hos Cektos psykologerne, som hun frem til 2016 var kursusleder for. Sisse har deltaget i forskningen i transdiagnostisk metakognitiv gruppeterapi på Manchester Universitet under Dr. Adrian Wells. Hun har sammen med psykolog Carsten Juul udført behandlingen, som evidensen for metakognitiv gruppeterapi er baseret på.

Sisse har specialiseret sig i stress- og angstbehandling samt mentaltræning af high achievers. De seneste år har hun udviklet en passion for en særlig meditationsform, som hun underviser i på Meditations Bootcamp. Sisse er flittigt anvendt i medierne for sin viden og kompetencer indenfor områderne stresshåndtering og performance.

Sisse er advanced level MCT Institute TM registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester og Oxford, hvorfra hun har en 3-årig specialistuddannelse (level 1 + 2) i metakognitiv terapi. Hun har endvidere været supervisor på den 2-årige Masterclass certificeringsuddannelse for læger og psykologer i Danmark. I 2016 stiftede hun psykologklinikken Mind Cph, som i dag er solgt fra.

Fun fact: Når Sisse ikke arbejder vandrer hun højst sandsynlig rundt på Københavns broer og prøver at nå de famøse 20.000 skridt – også når det øsregner.

Send Sisse en email