Metakognitiv DUO terapi

NYHED – Heypeople introducerer metakognitive DUO forløb. Få metakognitiv terapi sammen med din gode ven, familiemedlem, forretningspartner eller anden fortrolig person til reduceret pris.
Pris 1.100,- pr. session
Varighed Variablt
Forløbstype Individuelt
Bestilt tid her

Metakognitiv terapi til to
– betal kun for én

Ønsker du og din ven, ægtefælle, søskende, forretningspartner eller anden fortrolig person at komme i mental form, så har vi den helt rigtige løsning til jer.

Book et metakognitivt forløb sammen – og opnå samme fordele som individuel terapi til reduceret pris.

Individuel terapi er uden tvivl effektivt, men vi har gjort os den erfaring, at et terapiforløb sammen med en anden person kan være ligeså effektiv som individuel terapi, når man anvender den metakognitive metode.

Uanset om I har samme eller forskellige udfordringer, vil I hver især få redskaber til at håndtere jeres unikke situation. I kommer til at dele en masse stærke aha-oplevelser undervejs i forløbet og vil opnå den kæmpe fordel, det er, at I kan støtte og opmuntre hinanden, når nye og sunde tankevaner skal indlæres. Der er altså rigtig mange gode fordele for jer, som ønsker at komme i mental form sammen.

Hvad er
metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi er en særdeles effektiv korttidsterapi til behandling af psykisk lidelse og mistrivsel. Metoden adskiller sig markant fra al anden terapi, herunder klassisk kognitiv terapi (CBT), der handler om at afdække, bearbejde og omstrukturere klientens negative tanker og følelser.

I metakognitiv terapi er man ikke særligt optaget af klientens negative tanker og følelser, da man betragter dem som normale og uden relevans for psykisk lidelse. Til gengæld er man optaget af at afvikle et særligt uheldigt opmærksomhedssyndrom kaldet Cognitive Attentional Syndrome (CAS), som man anser for bagvedliggende årsag til psykisk lidelse. Når CAS er fjernet, vil klientens psykiske symptomer fortage sig så meget, at vedkommende ikke længere opfylder et diagnosekriterie. Du kan læse mere om metakognitiv terapi og Cognitive Attentional Syndrome (CAS) her.

DUO forløbet er
velegnet til jer, der:

  • Ønsker at komme i bedre mentalt form
  • Har ondt i livet grundet stress, angst og depression
  • Føler jer udmattede og udbrændte
  • Har forsøgt at finde ro med afspændingøvelser uden det store udbytte
  • Har overdrevne grublerier, bekymringer og tankemylder
  • Drømmer om mere overskud i hverdagen
  • Higer efter nye og effektive værktøjer til jeres mentale værktøjskasse

Book et metakognitivt DUO terapiforløb sammen med en fortrolig, du ønsker at tage denne rejse sammen med.

Pris pr. session kr. 1100,- (hos Carsten/Sisse 1500,-)

Regelmæssigt fremmøde er vigtigt for at opnå et godt udbytte af forløbet. Det er derfor en forudsætning for booking af DUO-forløb, at I køber minimum 5 sessioner, som afholdes ugentligt.

Kom i gang med et metakognitivt DUO forløb

Hvis du/I ønsker at booke et DUO forløb, kan du gøre det via vores onlinebooking. Bemærk også, at vi tilbyder metakognitiv gruppeterapi.

Er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper med at finde frem til den løsning, der passer dig bedst. Du kan samtidig høre mere om tilskudsmulighederne fra sygeforsikring “danmark”. Du kan også høre om mulighederne for at betale dit forløb over flere gange.

Har du spørgsmål?
Ring til os på tlf. 31 77 07 57 eller send os en mail på hey@heypeople.dk eller via kontaktformularen.

Vi glæder os til at tale med dig!