+Plus sessioner
(Enkeltvise metakognitive gruppesessioner)

+Plus sessioner er til dig, der tidligere har deltaget i et metakognitivt gruppeforløb, og ønsker flere sessioner eller blot trænger til at få genopfrisket principperne.
Pris kr. 500,-
Varighed 2 timer
Forløbstsype Gruppe session
Tilmeld dig her

Om +Plus sessioner

Plus sessioner er enkeltvise ‘Walk in’ sessioner for alle, der tidligere har deltaget i et metakognitiv gruppeforløb. Måske er du faldet tilbage i gamle tænkevaner, og synes, det er svært at ændre dem på egen hånd. Måske er du stødt på nye udfordringer, som har taget pusten fra dig. Plus sessioner er også for dig, der tydeligt kan huske, hvor godt forløbet gjorde dig, men har glemt hvad metoden går ud på.

I Plus sessionerne tager vi afsæt i deltagernes konkrete ønsker og behov. Alle Plus sessioner indeholder dialog og praktiske øvelser, der styrker dit mentale overskud. Du lærer at slippe fri af bekymringssumpen, og ikke lade ubehagelige tanker og følelser skubbe dig rundt i manegen. Målet er ikke, at du undgår svære tanker og følelser resten af livet, men at de ikke får dig til at handle ude af trit med de ting, du ønsker at opnå og gerne vil stå for.

Du kan tage ligeså mange eller få Plus sessioner, som du har behov for. Plus sessioner bookes online.

Praktiske oplysninger

Kursusleder:

Din kursusleder er altid en erfaren metakognitiv psykolog med højeste niveau af uddannelse (advanced level 1+2) i metakognitiv terapi. Du kan finde din kursusleder under de enkelte Plus sessioner.

Varighed:

En Plus session varer 2 timer. Max. 9 deltagere.

Praktik:

Plus sessioner foregår hos heypeople, Bredgade 36C, 1. sal, København K.

Pris:

En Plus session (2 timer) koster kr. 500,-.
OBS. sygeforsikringen ’danmark’ giver tilskud, hvis du søger behandling for angst og/eller depression.

Tilmeld dig her

Er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag.
Ring på tlf. 31 77 07 57 eller send en mail på hey@heypeople.dk eller via kontaktformularen.
Vi glæder os til at tale med dig!