For private

Når du oplever psykiske helbredsproblemer er hurtig og kvalificeret psykologhjælp afgørende for hvor hurtigt du kommer ovenpå igen. Vi tilbyder landsdækkende terapi uden ventetid og evidensbaseret metakognitiv gruppeterapi i København. Book et forløb online eller på telefon 31 77 07 57.

Gruppeforløb

Populært

Metakognitiv gruppeterapi

Metakognitiv gruppeterapi er et evidensbaseret 6-ugers forløb til behandling af stress, angst og depression til sygesikringspriser. Tilmeld dig online og få behandling af psykologerne bag forskningen. Du behøver ikke en lægehenvisning for at deltage.

Læs mere

Online gruppeforløb

NYHED

Online metakognitiv gruppeterapi

Online metakognitiv gruppeterapi er online udgaven af vores populære 6-ugers forløb til behandling af stress, angst og depression. Få effektiv psykologbehandling online uanset hvor i landet, du befinder dig.

Læs mere

Gruppeforløb

Nye datoer

Metakognitiv børne- og ungegruppe

Vores børn/ungegruppe er et gennemtestet behandlingsforløb for børn og unge i alderen 10-17 år. Kursusleder Carsten Juul er en af landets mest erfarne behandlere og forsker i metakognitiv terapi til børn v. Professor Adrian Wells, Manchester Universitet.

Læs mere

Individuelt forløb

Book online

Individuel terapi

Få individuel terapi af erfarne og kompetente psykologer. Vi er superspecialister i metakognitiv terapi og tilbyder behandling af bl.a. stress, angstlidelser og depression. Vi tilbyder 1:1 terapi i København og udbyder landsdækkende terapi via videosamtaler.

Læs mere

Individuelt forløb

Book online

Online terapi

Vi har specialiseret os i metakognitiv online terapi. Få effektiv evidensbaseret behandling i dine egne private omgivelser via en sikker forbindelse. Det eneste der kræves er, at du har adgang til en computer, tablet eller mobiltelefon med internetforbindelse.

Læs mere

Individuelt forløb

Book online

Personlig coaching

Personlig coaching er til dig, der står overfor en konkret udfordrende problemstilling eller har et ønske om at udvikle dig på ét eller flere områder. Personlig coaching er baseret på vores psykologfaglige viden, som sikrer, at du kommer helt i mål.

Læs mere

Weekendkursus

Meditations Bootcamp med online opfølgningsprogram

Lær en uhyre enkel og rationel meditationsmetode, som du vil få gavn af resten af dit liv. Få indsigt i psykologiske og meditative værktøjer, der lærer dig, at tanker og følelser af enhver slags ikke begrænser dine muligheder for at leve et rigt og meningsfuldt liv.

Læs mere