Individuelt forløb

Coaching

Vi tilbyder coachingforløb til ledere, medarbejdere, selvstændige og atleter. Du bestemmer selv hvilke temaer, du ønsker at arbejde med i forløbet. Benyt vores onlinebooking eller kontakt os på 31 77 07 57 hvis du vil høre mere om mulighederne for et personligt coachingforløb til dig selv eller din medarbejder. Coaching kan foregå hos os eller via sikker online forbindelse.

Coaching der giver holdbare resultater

Der findes ikke to identiske coachingforløb. Ethvert coachingforløb er tilpasset dig og dine behov. Forløbet retter sig mod de specifikke områder, hvor du ønsker at forandre eller forbedre noget. 

Måske har du mest brug for at få styr på en stresset hverdag. Måske har du et ønske om, at forbedre din performance på en række specifikke parametre. Måske vil du gerne blive bedre til at præstere under pres. Afhængig af din målsætning sætter vi fokus på din personlige trivsel og/eller dine resultater.

Fælles for vores coachingforløb er, at de giver dig indsigt i generiske og banebrydende værktøjer til selv-ledelse. På den måde lærer du, hvordan du ved egen kraft og fokus kan forbedre din livskvalitet, undgå faldgruber som stress og samtidig nå dine mål.

Invester i din egen motiverende coach, som med fuld fokus på dig og din målsætning hjælper dig med at opnå holdbare resultater. 

Individuel coaching koster kr. 1.500,- ekskl. moms pr. time

Send en uforpligtende forespørgsel