+Plus sessioner (Enkeltvise metakognitive gruppesessioner)

+Plus sessioner er til dig, der tidligere har deltaget i et metakognitivt gruppeforløb, og ønsker flere sessioner eller blot trænger til at få genopfrisket principperne.

Pris
kr. 500,-
Varighed
2 timer.
Forløbstsype
Gruppe session.
Tilmeld dig her

Om +Plus sessioner

Plus sessioner er enkeltvise ‘Walk in’ sessioner for alle, der tidligere har deltaget i et metakognitiv gruppeforløb. Måske er du faldet tilbage i gamle tænkevaner, og synes, det er svært at ændre dem på egen hånd. Måske er du stødt på nye udfordringer, som har taget pusten fra dig. Plus sessioner er også for dig, der tydeligt kan huske, hvor godt du fik det, men har glemt hvad metoden går ud på. 

Det kan også være du oplever, at situationen med Corona/Covid-19 har gjort dig mere sårbar, ensom og bekymret. Den ændrede hverdag med nye levebetingelser stiller store krav til vores evne til at fokusere på vores opgaver – og handle i tråd med vores planer.

Måske skal du pludselig arbejde hjemmefra med børn, som flyver rundt om ørene på dig og stiller krav om nærvær og underholdning. Måske frygter du at miste dit indtægtsgrundlag. Det kan også være, at den kontante nyhedsstrøm, der tæppebomber os med frygt- og trusselsscenarier har fyret op under din gamle bekymringstendens. Den ændrede hverdag har sat de fleste af os under pres – og dét kræver mentalt overskud!

I Plus sessionerne tager vi afsæt i deltagernes konkrete ønsker og behov.. Alle Plus sessioner indeholder dialog og praktiske øvelser, der styrker dit mentale overskud. Du lærer at slippe fri af bekymringssumpen, og ikke lade ubehagelige tanker og følelser skubbe dig rundt i manegen. Målet er ikke, at du undgår svære tanker og følelser resten af livet, men at de ikke får dig til at handle ude af trit med de ting, du ønsker at opnå og gerne vil stå for. 

Plus sessioner kan bookes online. Du kan tage ligeså mange eller få Plus sessioner, som du har behov for. 

Praktiske oplysninger

Kursusleder: Din kursusleder er altid en erfaren metakognitiv psykolog med højeste niveau af uddannelse (advanced level 1+2) i metakognitiv terapi. Du kan finde din kursusleder under de enkelte Plus sessioner. 

Varighed: En Plus session varer 2 timer og foregår i små grupper (max. 6 deltagere). Vi mødes på en online platform, hvor vi tydeligt ser og hører hinanden. På den måde opnår du alle fordelene ved en gruppesession, selvom det hele foregår online.  

Praktik: Du skal ikke være en teknikhaj for at deltage. Du behøver blot en computer, tablet eller mobiltelefon med webcam. Du kan med fordel anvende et headset/høretelefoner.

Pris: En Plus session (2 timer) koster kr. 500,-. 
OBS. sygeforsikringen ’danmark’ giver tilskud, hvis du søger behandling for angst og/eller depression.

Tilmeld dig her

Er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag.
Ring på tlf. 31 77 07 57 eller send en mail på hey@heypeople.dk eller via kontaktformularen.
Vi glæder os til at tale med dig!