Foredrag og kurser

For erhverv

 • Sundhedsordning for virksomheder

  Heypeoples sundhedsordning sikrer jeres medarbejdere hurtig og fleksibel psykologhjælp, når behovet opstår og er langt mere smidig og tilgængelig end en traditionel sundhedsforsikring, der stiller krav om lægehenvisning. En sundhedsordning kan tilpasses lige netop jeres virksomheds ønsker og behov.

  Læs mere
 • Mental robusthed for ledere, specialister og andre erhvervsfolk

  Gå-hjem møderække for erhvervsfolk, der befinder sig i et krydspres mellem tid, omgivelsernes krav og egne ambitioner og ønsker overordnet og brugbar indsigt i konkrete værktøjer til at optimere mental robusthed og undgå faldgruber som stress og andre psykiske helbredsproblemer.

  Læs mere
 • Mindfuldstændig Forhandling™

  Mindfuldstændig Forhandling™ er rettet mod erhvervsfolk, advokater, jurister, konsulenter, revisorer, projektledere, ledere m.fl., der på vegne af dem selv, arbejdsgivere eller kunder dagligt skal skaffe resultater i en travl og presset hverdag. Kurset kan tælle som obligatorisk efteruddannelse for advokater med 16 lektioner.

  Læs mere
 • Socialforvaltninger og jobcentre

  Vi samarbejder med flere kommuner, der henviser borgere med psykiske helbredsproblemer. Vi har specialviden og stor ekspertise i at hjælpe borgere, som ikke har opnået tilstrækkelig bedring gennem de sædvanlige behandlingstilbud. Samtlige forløb kan foregå individuelt eller i grupperegi eller i en kombination heraf.

  Læs mere

Hent e-bogen og overvind din stress på egen hånd!

Få 1. kapitel i ´Stress dig sund’ bogen og gør op med det dårlige liv NU! Få livskvalitet direkte i indbakken.