Tilbage

Carsten Juul

Psykolog & partner, heypeople.

Carsten er Co-founder og Partner I heypeople. Han er opflasket på metakognitiv terapi og var med til at introducere metoden i Danmark i 10'erne. Carsten er klinisk psykolog 'by heart' med en passion for undervisning, supervision og formidling. Læs mere om Carsten nedenfor.

Carsten Juul, Co-founder & partner, Heypeople.

Carsten er klinisk psykolog og forfatter. Han er blandt de første og mest erfarne metakognitive psykologer i Danmark og har forsket i effekten af metakognitiv terapi på Manchester Universitet v. Professor Adrian Wells. Carsten er specialiseret i behandling af emotionelle lidelser som angst, depression, OCD og PTSD. Han har ligeledes stor specialviden og ekspertise i behandling af komplekse problemstillinger samt metakognitiv behandling af  børn, unge og voksne med Aspergers syndrom og/eller ADHD.

Carsten er uddannet psykolog cand. psych. aut. med efteruddannelse i både kognitiv adfærdsterapi (CBT) og metakognitiv terapi (MCT). Han har en 3-årig advanced level specialistuddannelse (level 1+2) i metakognitiv terapi fra MCT Institute i Manchester og Oxford. Aktuelt er han supervisor på den 2-årige Masterclass certificeringsuddannelse i metakognitiv terapi. I 2019 udgav han bogen ”Stress dig sund – et opgør med stressmyterne” , som kan købes som fysisk bog, E-bog og lydbog. Carsten er endvidere bestyrelsesmedlem i Angstforeningen.

Frem til 2019 var Carsten kursusleder for Danmarks første metakognitive gruppeterapiforløb hos Cektos psykologerne. Han har haft mere end 4.000 klienter i både individuel- og gruppeterapi. I dag slår han udelukkende sine folder i heypeople.

Fun fact: Når Carsten ikke arbejder (hvilket er sjældent) dyrker han sin passion for kaffe. Øjner han en mulighed rejser han med sin famile, som består af hustruen Charlotte og 3 børn.

Send Carsten en email