Kontakt os

Book tid online. Du skal blot finde den tid på dagen, aftenen eller i weekenden, der passer dig. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på tlf. 31 77 07 57 eller mail hey@heypeople.dk

Mød teamet
bag heypeople

 • Sisse Find Nielsen

  Psykolog & partner, heypeople.

  sisse@heypeople.dk

  Sisse er psykolog og forfatter til bogen ’Aldrig mere angst’. Hun har en 3-årig advanced level uddannelse i metakognitiv terapi og er aktuelt i gang med en ICF-godkendt coachinguddannelse i ACT.

  Læs mere
 • Carsten Juul

  Psykolog & partner, heypeople.

  carsten@heypeople.dk

  Carsten er psykolog og advanced level metakognitiv terapeut (level 1 og 2) og forfatter til bogen ‘Stress dig sund’. Han er en af landets mest erfarne metakognitive behandlere og har forsket i effekten af metakognitiv gruppeterapi.

  Læs mere
 • Anne Thingbak

  Psykolog, heypeople.

  anne@heypeople.dk

  Anne er psykolog, certificeret metakognitiv behandler og PhD studerende ved Aarhus Universitet. I øjeblikket forsker hun i metakognitiv gruppebehandling af børn og unge med angst og depression.

  Læs mere
 • Eline Damsgaard

  Psykolog, heypeople

  eline@heypeople.dk

  Eline er psykolog og godt i gang med sin specialistuddannelse i metakognitiv terapi. Eline tilbyder hjælp til stress, angst, udbrændthed og belastningsreaktioner og har tider i dagtimerne, aftener og i weekender.

  Læs mere

Spørgsmål?
Send os en email

Du finder os i Bredgade 30 i indre København. Find vej med Google Maps eller brug formularen herunder for at kontakte os.