Kontakt os

Book tid online. Du skal blot finde den tid på dagen, aftenen eller i weekenden, der passer dig. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på tlf. 31 77 07 57 eller mail hey@heypeople.dk
Bestil en tid

Mød teamet
bag heypeople

 • Anna Linnea Kjær Langfred

  Psykolog, heypeople

  anna@heypeople.dk

  Anna er uddannet psykolog, Cand.psyk. og har specialiseret sig i metakognitiv behandling. Anna tilbyder metakognitiv terapi til unge og voksne med stress, angstlidelser, OCD, depression og søvnproblemer.

  Læs mere
 • Carsten Juul - psykolog

  Carsten Juul

  Psykolog & partner, heypeople.

  carsten@heypeople.dk

  Carsten er autoriseret psykolog og advanced level metakognitiv terapeut. Han er formand for angstforeningen og forfatter til bogen ‘Stress dig sund’ og er en af landets mest erfarne metakognitive behandlere.

  Læs mere
 • Psykolog Anne Thingbak - forsker i metakognitiv terapi til børn og unge.

  Anne Thingbak

  Psykolog & forsker, heypeople.

  anne@heypeople.dk

  Anne er autoriseret psykolog, MCT-I certificeret metakognitiv terapeut og PhD stud. ved Aarhus Universitet, hvor hun forsker i metakognitiv behandling. Anne står for vores børne- & ungegrupper og tilbyder individuel terapi.

  Læs mere
 • Sisse Find Nielsen - psykolog

  Sisse Find Nielsen

  Psykolog & partner, heypeople.

  sisse@heypeople.dk

  Sisse er autoriseret psykolog og advanced level metakognitiv terapeut. Hun har arbejdet med metakognitiv gruppeterapi siden 2013 og er forfatter til bogen ‘Aldrig mere angst’ (Gyldendal, 2021).

  Læs mere
 • Kåre Nielsen

  Administrerende direktør (CEO)

  kaare@heypeople.dk

  Læs mere

Spørgsmål?
Send os en email

Du finder os i Bredgade 36C, 1. sal i indre København. Find vej med Google Maps eller brug formularen herunder for at kontakte os.