Kontakt os

Book tid online. Du skal blot finde den tid på dagen, aftenen eller i weekenden, der passer dig. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på tlf. 31 77 07 57 eller mail hey@heypeople.dk

Mød teamet
bag heypeople

 • Carsten Juul - psykolog

  Carsten Juul

  Psykolog & partner, heypeople.

  carsten@heypeople.dk

  Carsten er psykolog og advanced level metakognitiv terapeut. Han er formand for angstforeningen og forfatter til bogen ‘Stress dig sund’ og er en af landets mest erfarne metakognitive behandlere.

  Læs mere
 • Psykolog Anne Thingbak - forsker i metakognitiv terapi til børn og unge.

  Anne Thingbak

  Psykolog og forsker, heypeople.

  anne@heypeople.dk

  Anne er psykolog, MCT-I certificeret metakognitiv terapeut og PhD studerende ved Aarhus Universitet, hvor hun forsker i metakognitiv behandling. Anne står for vores forskningsgrupper og tilbyder individuel terapi.

  Læs mere
 • Aske Grieger Pedersen

  Psykolog, heypeople

  aske@heypeople.dk

  Aske er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet og er aktuelt i gang med sin specialistuddannelse i metakognitiv terapi. Aske tilbyder individuel terapi samt brush-up samtaler i forbindelse med gruppeforløb.

  Læs mere
 • Sisse Find Nielsen - psykolog

  Sisse Find Nielsen

  Psykolog & partner, heypeople.

  sisse@heypeople.dk

  Sisse er psykolog og advanced level metakognitiv terapeut. Hun har arbejdet med metakognitiv gruppeterapi siden 2013 og er forfatter til bogen ‘Aldrig mere angst’ (Gyldendal, 2021).

  Læs mere

Spørgsmål?
Send os en email

Du finder os i Bredgade 36C, 1. sal i indre København. Find vej med Google Maps eller brug formularen herunder for at kontakte os.