Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Heypeople er godkendt af sygeforsikring danmark som behandlingssted. Du kan få tilskud til terapi hos heypeople efter gældende regler uanset om du er medlem af danmark gruppe 1, 2 eller 5.

Regler for tilskud

Sygeforsikringen danmark giver tilskud til psykologbehandling. Du behøver hverken en lægehenvisning eller en formel diagnose, for at få tilskud fra sygeforsikringen danmark. Det er dog en betingelse for at få tilskud, at du opfylder et såkaldt “henvisningskriterie” (læs mere nedenfor) og at psykologen indberetter forløbet elektronisk til danmark. Det er ligeledes en forudsætning for at få tilskud, at behandlingen udføres af en autoriseret psykolog.

Henvisningsårsager 1-11

Sygeforsikringen danmark har nogle såkaldte henvisningskriterier, som er 11 regler for hvilke typer af problemer/lidelser, de giver tilskud til. Disse problemer/lidelser er specificeret under “henvisningsårsagerne 1-11” og udgør:

 1. Ofre for røveri, vold eller voldtægt
 2. Ofre for trafikulykker eller andre ulykker
 3. Pårørende til alvorligt psykisk syge personer
 4. Personer ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 5. Pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 6. Pårørende ved dødsfald
 7. Mennesker, der har forsøgt selvmord
 8. Mennekser, der har fået foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge
 9. Mennesker, der inden de er fyldt 18 år, har været ofre for incest eller andre seksuelle overgreb
 10. Mennekser, der har en let til moderat depression
 11. Mennesker, der lider af let til moderat angst, herunder let til moderat OCD

Sådan får du tilskud

Individuel terapi:
Gør opmærksom på, at du er medlem af sygeforsikringen “danmark”, når du booker din første aftale hos Heypeople. Din psykolog indberetter herefter elektronisk til Danmark, så du automatisk modtager dit tilskud.

Metakognitiv gruppeterapi:
Du kan få tilskud til metakognitiv gruppeterapi hos psykolog Carsten Juul. Du vil blive informeret om tilskud fra ”danmark” første gang I mødes. Efter gruppeforløbet indberetter psykologen elektronisk til danmark, så du automatisk modtager dit tilskud.

Du finder de aktuelle satser for tilskud her.

Har du brug for hjælp?

Du kan booke tid online eller ringe til os på tlf. +45 31 77 07 57. Du kan også sende en mail på hey@heypeople.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om dine muligheder.