Vores priser

Læs mere om vores priser og muligheder for tilskud, ratebetaling og finansering. Du kan også tage fat i os på hey@heypeople.dk eller telefon 31 77 07 57 og få svar på dine spørgsmål.

Prisliste

Individuel konsultation kr. 1.500,-
1:1 session v. Sisse Find kr. 2.000,-
Coaching v. Kåre Nielsen kr. 2.000,- ex. moms.
Metakognitiv gruppeterapi kr. 3.950,-
Online metakognitiv gruppeterapi kr. 3.950,-
Supervision Send en forespørgsel
Ved udeblivelse eller afbud til 1:1 sessioner senere end dagen før kl. 12.00 opkræves det fulde honorar. Afbud skal ske på mail: hey@heypeople eller telefon: 31 77 07 57. Tilmelding til Metakognitiv gruppeterapi er bindende. Du er dog velkommen til at overdrage hele forløbet til en anden, hvis du er forhindret i at deltage.

Få tilskud til psykolog behandling

Heypeople er ikke en del af den offentlige sygesikring og tager ikke imod lægehenvisninger. Står du med en lægehenvisning i hånden og søger hjælp, kan vi dog sagtens hjælpe dig alligevel. I vores forskningsbaserede metakognitive gruppeforløb og online gruppeforløbet kan du få behandling af stress, angst og depression til sygesikringspriser (kr. 330,- pr. time) uden at gøre brug af din lægehenvisning. Betalingen kan opsplittes og betales i 6 rater (rente og gebyrfrit).

Bemærk, at sygeforsikring “danmark” giver kr. 1200,- i tilskud til metakognitiv gruppeterapi hos psykolog Carsten Juul, hvis du har angst eller depression.

Sundhedsforsikring
Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få hurtig og gratis behandling efter forudgående aftale med dit forsikringsselskab. Læs mere her.

Pensionsordning
Hvis du er uarbejdsdygtig pga. psykiske helbredsproblemer, kan du undersøge om din pensionsordning indeholder en ”tab af erhvervsevne” forsikring, der dækker udgifterne til psykologbehandling. Læs mere her.

Sygeforsikring “danmark”
Du kan få tilskud til terapi fra sygeforsikringen ”danmark”, når du er i behandling hos en autoriseret psykolog. Læs mere her.