Vores priser

Læs mere om vores priser og muligheder for tilskud, ratebetaling og finansering. Du kan også tage fat i os på hey@heypeople.dk eller telefon 31 77 07 57 og få svar på dine spørgsmål.

Prisliste

Individuel konsultation kr. 1.200,-
Individuel konsultation v. Carsten Juul & Anne Thingbak kr. 1.500,-
Coaching v. Carsten Juul kr. 2.000,-
Metakognitiv gruppeterapi kr. 3.950,-
Online metakognitiv gruppeterapi kr. 3.950,-
Metakognitiv gruppeterapi, børn & unge kr. 3.950,-
Coaching pålægges moms
Priserne tillægges 50% ved weekendkonsultationer.

Få tilskud til psykolog behandling

Heypeople er ikke en del af den offentlige sygesikring og tager ikke imod lægehenvisninger. Står du med en en lægehenvisning i hånden og søger hjælp, kan vi dog sagtens hjælpe dig alligevel. I vores forskningsbaserede metakognitive gruppeforløb og online gruppeforløbet kan du få behandling af stress, angst og depression til sygesikringspriser (kr. 330,- pr. time) uden at gøre brug af din lægehenvisning. Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til behandling af angst og depression. Betalingen kan opsplittes og betales i rater (rente og gebyrfrit).

Sundhedsforsikring
Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du få hurtig og gratis behandling efter forudgående aftale med dit forsikringsselskab. Læs mere her.

Pensionsordning
Hvis du er uarbejdsdygtig pga. psykiske helbredsproblemer, kan du undersøge om din pensionsordning indeholder en ”tab af erhvervsevne” forsikring, der dækker udgifterne til psykologbehandling. Læs mere her.

Sygeforsikring “danmark”
Du kan få tilskud til terapi fra sygeforsikringen ”danmark”, når du er i behandling hos en autoriseret psykolog. Læs mere her.

Finansiering
Vi samarbejder med Patientlån, som tilbyder finansiering af vores forskellige hold- og gruppeforløb. Du kan læse mere om dine lånemuligheder på Patientlån.dk, hvor du også kan ansøge om lån. Du finder heypeople under listen over klinikker.