Psykolog i København

Vi er et team af højtkvalificerede psykologer i København, som tilbyder behandling med de nyeste og veldokumenterede psykologiske behandlingsformer. Vi skræddersyr hver enkelt behandlingsforløb, så det passer til dine personlige ønsker og behov.
Er du i tvivl om, hvad du har behov for?

Psykologer i København

Leder du efter en god psykolog i København? Så er du landet det rigtige sted.

Vores universitetsuddannede psykologer og forskere tilbyder kun de nyeste og veldokumenterede behandlingsformer. Alle vores behandlinger er personlige og individuelt tilpasset dine ønsker og livsomstændigheder.

Vi er et 100% privat behandlingstilbud og tilbyder fuld diskretion i trygge os rare omgivelser i København. Det betyder i praksis, at ingen andre får indsigt i eventuel diagnose eller øvrige personlige- og helbredsmæssige oplysninger, medmindre du selv ønsker det.

Er du i tvivl om hvad du har behov for? Kontakt os gratis på tlf. 31 77 07 57 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende en mail via kontaktformularen eller på mail hey@heypeople.dk.

 

Få hurtig psykologhjælp i København

Hurtig psykologhjælp er god psykologhjælp. En hurtig indsats er afgørende, når det drejer sig om at få bugt med psykiske helbredsproblemer. Ved hurtig psykologbehandling forhindrer du at dine symptomer forværres eller udvikler sig til kroniske problemer. Når du får hurtig psykologhjælp, kan du som regel også forkorte dit terapiforløb, da folk, der kommer hurtigt i behandling, har brug for færre sessioner. Venter du omvendt for længe på behandling, kan det tage længere tid at komme ovenpå igen og risikoen for længevarende sygefravær stiger. Der er således flere gode grunde til at få hurtig psykologhjælp, når du ikke trives eller har et ønske om forandring. 

Har du svært ved at finde tid til psykologhjælp?

Vi tilbyder hurtig psykologhjælp online via en sikker forbindelse. Ønsker du onlineterapi eller onlinecoaching, kan du læse mere om vores psykologer og booke tid til en online session her.

Har du en lægehenvisning til psykolog?

Hvis du har en lægehenvisning til psykolog, yder regionen tilskud til behandling på 60% af psykologens honorar. Desværre er ventetiden hos psykologer, der tager imod lægehenvisning som regel mellem 3-12 måneder, og stort set ingen certificerede metakognitive psykologer har overenskomst med det offentlige.

Heypeople er en 100% privat klinik uden offentlig overenskomst (ydernummer), dvs. du kan ikke bruge en lægehenvisning hos os. Til gengæld tilbyder vi hurtig psykologhjælp i vores metakognitive gruppeforløb til samme pris, som du betaler hos en psykolog med ydernummer.

Ved at tilmelde dig vores metakognitive gruppeforløb, kan du få hurtig og evidensbaseret behandling af stress, angst og depression uden ventetid. Metakognitiv gruppeterapi er behandling til sygesikringspriser  og deltagelse kræver ikke brug af lægehenvisning. Vi starter nye hold ca. hver 3. uge. Læs mere om forløbet og tilmeld dig her.

Metakognitiv psykolog København

En metakognitiv psykolog kan hjælpe dig med at blive fri fra overtænkning, tankemylder og bekymringer, så du kan få mere ro og balance i dit sind – og genvinde følelsen af kontrol over din egen tænkning og handlinger. Læs mere om metakognitiv terapi her. 

I heypeople er vi nogle af landets førende eksperter og forskere i metakognitiv terapi i København. Siden 2013 har vi hjulpet flere tusinde klienter med at overvinde angst, stress og depression og andre psykiske helbredsproblemer. Vi forsker i metakognitiv terapi til voksne og børn og tilbyder landets eneste forskningsbaserede metakognitive gruppeforløb

Du kan læse mere om metakognitiv psykologi i vores bøger om metakognitiv behandling af stress og angst.

Det kan Heypeople hjælpe dig med

Hos heypeople i København kan nogle af landets mest erfarne metakognitive psykologer tilbyde behandling for stress, angst og depression, men du behøver slet ikke at have et egentlig psykisk problem eller en ”diagnose” for at kontakte os. 

Der kan være mange forskellige grunde til at søge psykologhjælp. Måske har du en drøm om forandring til noget bedre som f.eks. bedre nattesøvn, mere nærvær med familien eller mere styrke til at stå ved dig selv – eller styrke til at afstå fra at gå ombord i slikskålen.

Det kan også være, at du føler dig ensom, er plaget af selvkritik eller har lavt selvværd og ønsker, at det skal være slut. Måske trives du ikke længere på din arbejdsplads pga. dårlig ledelse eller uklare krav. Uanset hvilke ønsker du har og hvilken problemstilling du kæmper med, kan vi hjælpe dig med nye perspektiver på situationen og være med til at sikre, at du opnår en mærkbar forandring.

Mød teamet hos os

Kan vi hjælpe dig på vej?

Kontakt os her og vi vender tilbage hurtigst muligt!