Vi er heypeople
Psykologer og forskere i metakognitiv terapi.

Vi er et moderne psykologhus bestående af kliniske psykologer og forskere, samlet omkring én ambition: at fremme mental sundhed og trivsel.

Vores historie går tilbage til 2013, hvor psykologerne Carsten Juul og Sisse Find Nielsen mødte hinanden på deres fælles arbejdsplads. Her etableredes en rede for udklækning af entusiaster og pionerer indenfor metakognitiv terapi, som dengang var ukendt terræn i Danmark. Det var også her Carsten og Sisse udviklede landets første metakognitive gruppeforløb, som danner grundlag for forskningen i metakognitiv gruppeterapi. Siden da er mange projekter og erfaringer løbet gennem åen og i dag har vi etableret os under et nyt tag – omkring én ambition: at fremme mental sundhed og trivsel.

Heypeople er sat i verden for at give dig værktøjerne til at erobre eller genvinde kontrollen over din tænkning og dermed få adgang til et helt nyt niveau af bevidsthed. Vi træner evnen til at træde et skridt tilbage, se sine tanker oppefra og udnytte overblikket til at tæmme dem. Heypeople er en ny måde at tænke på, eller i virkeligheden en metode til at tænke mindre.

Mød teamet
bag heypeople

 • Carsten Juul - psykolog

  Carsten Juul

  Psykolog & partner, heypeople.

  carsten@heypeople.dk

  Carsten er autoriseret psykolog og advanced level metakognitiv terapeut. Han er formand for angstforeningen og forfatter til bogen ‘Stress dig sund’ og er en af landets mest erfarne metakognitive behandlere.

  Læs mere
 • Sisse Find Nielsen - psykolog

  Sisse Find

  Psykolog & partner, heypeople.

  sisse@heypeople.dk

  Sisse er psykolog og advanced level metakognitiv terapeut. Hun har arbejdet med metakognitiv gruppeterapi siden 2013 og er forfatter til bogen ‘Aldrig mere angst’ (Gyldendal, 2021).

  Læs mere
 • Kåre Nielsen

  CEO & partner, heypeople

  kaare@heypeople.dk

  Kåre er Executive MBA og CEO hos Heypeople. Han har over 30 års erfaring med ledelse, strategi og forretningsudvikling. Kåre tilbyder sin ekspertise inden for Executive coaching og mentorordninger med fokus på mental trivsel.

  Læs mere