Vi er heypeople
Psykologer og forskere i metakognitiv terapi.

Vores historie går tilbage til 2013, hvor psykologerne Carsten Juul og Sisse Find Nielsen mødte hinanden på deres fælles arbejdsplads. Her etableredes en rede for udklækning af entusiaster og pionerer indenfor metakognitiv terapi, som dengang var ukendt terræn i Danmark. Siden da er mange projekter og erfaringer løbet gennem åen og i dag har vi etableret os under et nyt tag – omkring én ambition: at fremme mental sundhed og trivsel.

Heypeople er sat i verden for at give dig værktøjerne til at erobre eller genvinde kontrollen over din tænkning og dermed få adgang til et helt nyt niveau af bevidsthed. Vi træner evnen til at træde et skridt tilbage, se sine tanker oppefra og udnytte overblikket til at tæmme dem. Heypeople er en ny måde at tænke på, eller i virkeligheden en metode til at tænke mindre.

Mød teamet
bag heypeople

 • Carsten Juul

  Psykolog & partner, heypeople.

  carsten@heypeople.dk

  Carsten er psykolog og advanced level metakognitiv terapeut (level 1 og 2) og forfatter til bogen ‘Stress dig sund’. Han er en af landets mest erfarne metakognitive behandlere og har forsket i effekten af metakognitiv gruppeterapi.

  Læs mere
 • Sisse Find Nielsen

  Psykolog & partner, heypeople.

  sisse@heypeople.dk

  Sisse er psykolog og forfatter til bogen ’Aldrig mere angst’. Hun har en 3-årig advanced level uddannelse i metakognitiv terapi og er aktuelt i gang med en ICF-godkendt coachinguddannelse i ACT.

  Læs mere
 • Anne Thingbak

  Psykolog, heypeople.

  anne@heypeople.dk

  Anne er psykolog, certificeret metakognitiv behandler og PhD studerende ved Aarhus Universitet. I øjeblikket forsker hun i metakognitiv gruppebehandling af børn og unge med angst og depression.

  Læs mere
 • Eline Damsgaard

  Psykolog, heypeople

  eline@heypeople.dk

  Eline er psykolog og godt i gang med sin specialistuddannelse i metakognitiv terapi. Eline tilbyder hjælp til stress, angst, udbrændthed og belastningsreaktioner og har tider i dagtimerne, aftener og i weekender.

  Læs mere