Digitalt forløb

Online metakognitiv terapi – få effektiv behandling via sikker forbindelse.

Online terapi dækker over psykoterapi, der udføres via internettet. I stedet for et personligt besøg hos os, mødes vi på en sikker online platform, der er velegnet til psykoterapi. Denne form for terapi er en uvurderlig løsning for dig, der af forskellige årsager ikke kan besøge os.

Pris:
Fra kr. 1.100,-
Forløbstype:
Online terapi.
Varighed:
1 time.
Bestil tid

Det kan være mange forskellige grunde til at vælge online terapi

  • Du har en travl og hektisk hverdag og ønsker at spare transporttiden. 
  • Du søger hurtig og fleksibel hjælp.
  • Du foretrækker terapi i weekenden eller om aftenen, når børnene er puttet. 
  • Dit valg af psykolog skal ikke begrænses af geografi.
  • Det føles trygt og rart at få behandling i hjemlige omgivelser.
  • Du bor i udlandet og søger behandling på dit modersmål.
  • Du har behov for et ’check-in’ hos din psykolog, mens du er på ferie.
  • Du er halvsløj og magter ikke transporten, men føler dig frisk nok til online terapi.

Alt andet gør du online, så hvorfor ikke også få terapi online?

Coronvirus og COVID-19. 

OBS. Pga. coronavirus og COVID-19, skal vi passe ekstra godt på vores sårbare og udsatte grupper.

DU KAN TRYGT BESØGE OS I KØBENHAVN – VI HAR PLADS TIL AFSTAND

Vi tilbyder gruppeterapi og individuel terapi i Bredgade. Det er fuldstændig sikkert at besøge os. Vi følger sundhedsstyrelsens infektionshygiejniske retningslinjer for COVID-19 i forhold til forebyggelse af smitte med Coronavirus.

Vores fysiske standarder er enestående. Med mere end 1000 m2 at boltre os på og top professionelle forhold, skal du aldrig være bekymret for at komme for tæt på andre.

Vores professionelle rengøringsteam søger for, at rengøre og afspritte alt fra store overflader til tastaturer samvittighedsfuldt, og sikrer endvidere, at vi har ekstra sæbe, håndsprit og engangshåndklæder til rådighed for vores gæster.

Online terapi er personlig terapi

Terapi, der foregår online, er ikke mindre personlig end traditionel ’fremmøde’ terapi. Selvom vi mødes online er der stadigvæk tale om et personligt møde. Desuden er de fleste af os vant til at begå os online, og oplever det helt naturligt at mødes foran en skærm.

Metakognitiv terapi er særligt velegnet til online

Online metakognitiv terapi er ligeså effektivt som traditionel ’fremmøde’ terapi. Det skyldes, at metakognitiv terapi er en meget værktøjsbaseret terapiform og ikke en terapiform, hvor man taler i øst og vest om løst og fast. 

Uanset om du vælger et fremmødeforløb eller onlineforløb, vil du blive udstyret med nye evidensbaserede værktøjer, der fremmer din mentale sundhed og trivsel. Du vil også få al den viden, indsigt og support, som er nødvendig for at forstå og bruge værktøjerne.  

Læs mere om metakognitiv terapi her.

Glem alt om teknik

Du skal ikke være en teknikhaj for at benytte dig af terapi online. Du skal heller ikke installere besværlige programmer eller lign. på din computer.

Det eneste individuel online terapi kræver er, at du har adgang til en computer, tablet eller mobiltelefon med webcam. Det er også en fordel, at du anvender et headset/høretelefoner.

Derudover er det vigtigt, at din internetforbindelse er stabil for at undgå afbrydelser undervejs. Sørg også for, at du befinder dig et sted, hvor du kan snakke uforstyrret.

Har du ikke så meget erfaring med at begå dig online, hjælper vi dig i gang. På den måde bliver du hurtigt fortrolig med denne mødeform.

Book online terapi

Hvis du ønsker at booke et individuelt onlineforløb, kan du gøre det via vores onlinebooking. Bemærk også, at vi nu tilbyder vores populære forskningsbaserede metakognitive gruppeforløb online.

Er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag. Vi besvarer dine spørgsmål og hjælper med at finde frem til den løsning, der passer dig bedst. Du kan samtidig høre mere om tilskudsmulighederne fra sygeforsikring “danmark”. Du kan også høre om mulighederne for at betale dit forløb over flere gange.

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 31 77 07 57 eller send os en mail på hey@heypeople.dk eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at tale med dig!