Onlineforløb

Online metakognitiv gruppeterapi – slip stress, angst og depression på 6 uger

Deltag på online udgaven af landets første, ældste og eneste forskningsbaserede metakognitive gruppeforløb og få behandling af psykologerne bag forskningen. Vi tilbyder også metakognitive gruppeforløb i København.

Pris:
3.950,-
Varighed:
6 uger.
Forløbstype:
Online forløb.
Tilmeld dig her

Få styr på din stress, angst eller depression

Har du svært ved at finde ro og nærvær? Har du bekymringer og grublerier, som har taget overhånd? Frygter du, hvad tankerne gør ved dig? Og har du vanskeligt ved at håndtere stærke følelser?

Sådan behøver det ikke være!

I online metakognitiv gruppeterapi lærer du, at lade ovenstående situationer være fortid.

Vi mødes på en sikker online platform særligt velegnet til gruppeforløb. Løsningen giver en fleksibel mødeform og egner sig til dig, der bor langt væk – eller har andre grunde til ikke at møde fysisk op.

Metakognitiv online gruppeterapi er ikke ’traditionel’ gruppeterapi, hvor du sidder i rundkreds og ’bearbejder’ dine tanker og følelser – og bliver klogere på dig selv. Det er en forskningsbaseret terapiform, der på 6 uger effektivt lærer dig at slippe stress, angst og depression.

Uden at skulle tale i øst og vest om løst og fast, bliver du udstyret med nye evidensbaserede værktøjer, der fremmer mental sundhed og trivsel. Du får al den viden, indsigt og support, der er nødvendig for at forstå – og bruge værktøjerne.

Coronvirus og COVID-19. 

OBS. Pga. coronavirus og COVID-19 skal vi passe ekstra godt på hinanden.

DU KAN TRYGT BESØGE OS I KØBENHAVN – VI HAR PLADS TIL AFSTAND.

Vi tilbyder gruppeterapi og individuel terapi i Bredgade. Det er fuldstændig sikkert at besøge os. Vi følger sundhedsstyrelsens infektionshygiejniske retningslinjer for COVID-19 i forhold til forebyggelse af smitte med Coronavirus.

Vores fysiske standarder er enestående. Med mere end 1000 m2 at boltre os på og min. 2-3 meter mellem deltagere på vores gruppeforløb, skal du aldrig være bekymret for at komme for tæt på andre.

Vores professionelle rengøringsteam søger for at rengøre og afspritte alt fra store overflader til tastaturer og toiletter samvittighedsfuldt, og sikrer endvidere, at vi har ekstra sæbe, håndsprit og engangshåndklæder til rådighed for vores gæster.

Er online metakognitiv gruppeterapi noget for mig?

Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af disse udsagn, er du selvskreven til en plads på holdet:

 • Tankemylder forstyrrer mig om dagen og holder mig vågen om natten.
 • Mine bekymringer og grublerier har taget overhånd.
 • Jeg er ofte trist over eller bange for ting, som andre ikke tænker over.
 • Jeg er på vagt overfor ting og tanker, jeg føler er truende.
 • Jeg har ubehagelige fornemmelser i kroppen og frygter at blive syg af stress.
 • Jeg har forsøgt mig med forskellige former for terapi – uden succes.
 • Jeg har prøvet at geare ned – uden held.
 • Jeg vil videre nu – ud af hovedet og ind i livet!

Metakognitiv gruppeterapi fører bevisligt til færre psykiske helbredsproblemer.

Online metakognitiv gruppeterapi er online-udgaven af vores populære forskningsbaserede metakognitive gruppeterapi forløb, som er resultatet af et 2-årigt forskningsprojekt under psykologiprofessor Dr. Adrian Wells. Psykologerne Carsten Juul og Sisse Find Nielsen var primære behandlere på Dr. Wells forskningsprojekt. De er således psykologerne, der har udført gruppeterapien, som evidensen for metakognitiv gruppeterapi baserer sig på.

I 6 uger trænes du i anvendelsen af banebrydende metakognitive værktøjer under supervision fra gruppens metakognitive terapeut. Gennem træningen og den nye psykologiske viden, du tilegner dig, vil du opleve markant mere trivsel og langt færre psykiske helbredsproblemer.

Du kan forvente en lang række aha-oplevelser efterhånden som dine forestillinger om, hvordan din psyke fungerer bliver vendt på hovedet. Jo mere du tager de nye redskaber til dig, jo mere vil dit nærvær, velvære og mentale overskud vokse.

Hvad får jeg ud af online forløbet?

 • Du får viden om de tankevaner, der skaber stress, angst og depression.
 • Du får indsigt i redskaber og værktøjer, der kan overvinde dem.
 • Du får kontrol over tankemylder, bekymringer og grublerier.
 • Du får træning i at tage ’mentale pauser’ fra tankerne.
 • Du får træning i at være nærværende og mentalt til stede.
 • Du får øvelser, der træner og vedligeholder mentalt overskud og undgår psykiske helbredsproblemer.
 • Du lærer en masse af de øvrige deltageres spørgsmål og erfaringer.

Virker det, selvom det er online?

De metakognitive værktøjer er overordentlig effektive, når du forstår at bruge dem. Det er ikke afgørende, om du tilegner dig værktøjerne ved fremmøde eller online. Det afgørende er, at du får en grundig indføring af en erfaren terapeut, så du bruger værktøjerne 100% korrekt.

Hos heypeople varetager erfarne psykologer alle onlineforløb. Vi har højeste niveau af uddannelse i metakognitiv terapi, og står bag den epokegørende forskning i metakognitiv gruppeterapi.

Hvordan er det at gå i online gruppeterapi?

I online metakognitiv gruppeterapi ser og hører vi tydeligt hinanden. Der er altså tale om en “rigtig” gruppe nøjagtig som på vores fysiske gruppeforløb. På den måde opnår du alle fordelene ved et gruppeforløb, også selvom det foregår online. For eksempel indser du hurtigt, at du ikke er alene med negative tanker og følelser. Du opdager også, at du ikke er spor “unormal” , men at du træffer nogle valg og beslutninger, som fører til mentale helbredsproblemer. Du indser også, at du nemt og hurtigt kan træffe andre valg, som giver dig væsentlig mere mentalt overskud.

Online metakognitiv gruppeterapi starter allerede, når du har tilmeldt dig gruppeforløbet. I forbindelse med din tilmelding modtager du et e-hæfte med informationer og en opgave, som du skal lave inden vi mødes til første session. Når forløbet begynder, vil du få yderligere instruktioner og hjemmeopgaver, som du skal lave mellem de enkelte sessioner.

Skal jeg have særligt udstyr?

Nej! Du behøver hverken særligt udstyr eller teknisk snilde for at deltage i onlineforløbet. Det eneste du skal bruge er:

 • en computer eller tablet med webcam – og gerne et headset eller høretelefoner.
 • en stabil internetforbindelse.
 • Sørg for at opholde dig et uforstyrret sted under møderne.

Vi guider dig igennem de få enkle trin, du skal følge for at komme online. Har du ikke så meget erfaring med at begå dig online, hjælper vi dig, så du lynhurtig bliver fortrolig med mødeformen.

Hvorfor vælge metakognitiv online gruppeterapi?

Der kan være mange grunde til at vælge online metakognitiv gruppeterapi. Her er blot nogle af dem:

 • Du sparer transporten i en hektisk hverdag.
 • Det føles rart og trygt, at få terapi i hjemlige omgivelser.
 • Du bor langt fra København og ønsker at gå hos os.
 • Du bruger i forvejen nettet til alt, så hvorfor ikke til online terapi?
 • Du bor i udlandet og søger behandling på dansk.
 • Du er syg eller svækket og magter ikke at gå ud.

Hold og priser:

ONLINEHOLD: 
Mandag d. 5 oktober kl. 16.00. Derefter mandag d. 19/10, 26/10, 2/11, 9/11 og sidste gang mandag d. 16 november. Bemærk efterårsferie i uge 42.

KØBENHAVN:
Torsdag d. 10 september kl. 16.00 eller kl. 19.00. Derefter torsdag d. 17/9, 24/9, 1/10, 8/10 og sidste gang mandag d. 22/10. Bemærk efterårsferie i uge 42.

Mandag d. 5 oktober kl. 16.00 eller kl. 18.30. Derefter mandag d. 19/10, 26/10, 2/11, 9/11 og sidste gang mandag d. 16 november. Bemærk efterårsferie i uge 42.

PRISER & TILSKUDSMULIGHEDER:
Forløbet koster kr. 3950,- som betales ved tilmelding eller opsplittes i 6 rater (rente og gebyrfrit), som trækkes på selve kursusdagene. 

Sygeforsikring “danmark” giver kr. 1200,- i tilskud til deres medlemmer til behandling af angst og depression. Du behøver ikke en lægehenvisning for at få tilskud fra “danmark”.

Patientlån.dk tilbyder finansiering af forløbet og flere sundhedsforsikringer dækker også metakognitiv gruppeterapi. Forhør dig hos dit forsikringsselskab.

Dine kursusledere

Kurset afholdes af psykolog Sisse Find Nielsen eller psykolog Carsten Juul.

Hos Heypeople møder du aldrig en uerfaren gruppeterapeut, da det udelukkende er psykologer, der har udført terapien, som evidensen er baseret på, som varetager samtlige gruppeforløb.

Vi har det højeste niveau af uddannelse indenfor metakognitiv terapi (Advanced level uddannelse, level 1+2) og har begge haft hundredevis af personer i metakognitiv gruppeterapi under personlig supervision af Adrian Dr. Wells.

Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag. Ring til os på tlf. 31 77 07 57 eller send os en mail på hey@heypeople.dk eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at tale med dig!

Du behøver ikke en lægehenvisning for at deltage i metakognitiv gruppeterapi. Metakognitiv gruppeterapi er billigere (kr. 330,- pr. time) end den egenbetaling, du selv skal afholde, når du har en lægehenvisning til psykolog. Hvis du har en lægehenvisning til psykolog, skal du betale kr. 412,75,- for første konsultation og kr. 344,17 kr, for efterfølgende konsultationer. Bemærk, at sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til gruppeterapi for behandling af angst og/eller depression.

Der er maksimalt 9 deltagere i en gruppe.

Metakognitiv gruppeterapi består af 12 sessioner fordelt over 6 uger (6 x 2 timer). I sommerperioden kører vi også intensivt forløb af 4 x 3 sessioner.
Hver session har sit eget tema, så bestræb dig på at komme til alle sessioner. På den måde får du mest ud af forløbet. Hvis du ikke kan deltage enkelte sessioner, kan du evt. lave aftale om, at deltage på et andet hold samme dag. Du har altid mulighed for at tilkøbe individuelle sessioner til halv pris (kr. 550,-), så længe du følger gruppeforløbet.

Nej, du kan kun købe et helt gruppeforløb.

Metakognitiv terapi er en uhyre enkel terapiform, som er nem at lære. Metoden virker, hvis man bruger den, så det handler først og fremmest om at ændre vaner. Nogen mennesker oplever metoden som en åbenbaring og bryder omgående med gamle usunde tankemønstre. Andre har sværere ved at ændre tankevaner og har behov for flere sessioner. Metakognitiv terapi er generelt en korttidsterapi.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du ønsker at booke et forløb, kan du gøre det via vores onlinebooking. Bemærk også, at vi tilbyder individuel online terapi.

Er du i tvivl om noget, så tag fat i os i dag.
Ring på tlf. 31 77 07 57 eller send en mail på hey@heypeople.dk eller via kontaktformularen.
Vi glæder os til at tale med dig!